Een bijzondere kijk op keukens en service ......... Beleef Sensus keukens
Sensus Wonen laat keukenwensen in vervulling gaan. Niet alleen voor huurders en kopers, maar ook voor woningbouwverenigingen, beheerders en beleggers. Dankzij een doordachte dienstverlening op maat, ontzorgt Sensus Wonen haar opdrachtgevers met topkwaliteit keukens en apparatuur, professionele montage en prima service onder één ervaren dak. Het dak van De Kok Bouwgroep.

 

In de huur- en koopsector is de laatste jaren veel veranderd. Was een huurwoning vroeger vooral een opstap naar een koopwoning, tegenwoordig kiezen steeds meer mensen bewust voor huren in plaats van kopen. Het spreekt dan ook voor zich dat huurders een stuk van zichzelf willen terugzien in hun woning. Een smaakvolle keuken hoort daar als vanzelfsprekend bij. Want waarom genoegen nemen met een standaardkeuken als er zo veel meer mogelijk is ?

Sensus Wonen zorgt ervoor.


Sensus Wonen ontzorgt
Sensus Wonen biedt de keuze uit een groot aanbod in kwaliteitskeukens en apparatuur in diverse kleuren, materialen en uitvoeringen. Van standaard tot luxueus. Met deze formule ontzorgt Sensus Wonen in eerste plaats haar opdrachtgevers, zoals woningbouwverenigingen en particuliere verhuurorganisaties van zowel woningen als commercieel vastgoed. Zij hebben nergens meer omkijken naar. Maar ook huurders en kopers profiteren.

Sensus Wonen adviseert, biedt een ruime keuze en draagt ook zorg voor de complete vakkundige installatie van de keuken. Daarnaast zet Sensus Wonen haar producten- en dienstenpakket ook in bij de projecten die De Kok Bouwgroep realiseert.

Een helder concept
In de samenspraak met haar opdrachtgevers legt Sensus Wonen de standaard invulling van de keukens contractueel vast. Maar wil de huurder of koper iets anders, meer luxe, extra inbouwapparatuur of andere kleuren, frontjes of grepen, ook dan biedt Sensus Wonen, uiteraard tegen meerkosten voor de huurder, kwaliteit, gemak en duidelijkheid. Het heldere totaalconcept staat van keukenrenovatie tot complete vervanging voor bijzondere dienstverlening die net even verder gaat.

^ Naar boven