Atag & Etna

Sterken merken, gegarandeerde kwaliteit

Voor inbouwapparatuur werken wij samen met Atag en Etna.
Sterke merken, die de gegarandeerde kwaliteit leveren waar u, uw huurders of kopers, naar op zoek zijn.

Als u de (inbouw)apparatuur aankoopt bij Sensus Wonen is het monteren en aansluiten van de apparatuur uiteraard inbegrepen.
U dient wel rekening te houden met meerkosten voor eventuele extra voorzieningen als een extra benodigde wandcontactdoos of een extra groep voor bijvoorbeeld een combimagnetron of oven. 

Service- en garantieregelingen apparatuur; standaar 5 jaar garantie voor ATAG & ETNA                   

Op alle inbouwapparatuur van zowel ATAG als ETNA krijgt u als gebruiker standaard 2 jaar volledige fabrieksgarantie. Daarnaast bieden zij altijd 3 jaar EXTRA garantie op materialen, onderdelen en arbeidsloon. U betaalt als gebruiker dan alleen de voorrijkosten.


Wanneer u 4 of meer apparaten van ATAG afneemt heeft u recht op de unieke G8 garantieregeling. U krijgt dan maar liefst 6 jaar aanvullende garantie op de materialen, onderdelen en arbeidsloon en betaalt slechts de voorrijkosten, naast de standaard 2 jaar volledige fabrieksgarantie. 

Om in aanmerking te komen voor de 5 jaar garantie of de G8 garantieregeling is het verplicht binnen 30 dagen na plaatsing van de apparatuur de betreffende apparaten te registreren op de website van ATAG of ETNA.  (zie voor de rechtstreekse links naar de websites rechtsboven in deze pagina)

 

Mocht er onverhoopt iets aan de hand zijn met uw apparaat dient u ook rechtsstreeks contact op te nemen met Etna of Atag zodat de klacht snel kan worden opgelost. 

^ Naar boven